Que tengo que hacer? Con quien puedo hablar para que esto se modifique correctamente? Muchas gracias
En mi perfil (registro de la iglesia) aparece el nombre de mi papá pero no es el correcto
-
carmenriveramaraver
- New Member
En mi perfil (registro de la iglesia) aparece el nombre de mi papá pero no es el correcto
Estoy intentando recuperar mi cuenta con family search y entrando a mi cuenta de la iglesia me percaté que en mi perfil solo aparecen 2 de mis cuatro hijos y el nombre de mi papá no es el correcto. Eso me preocupa porque no hay opción para modificarlos y me imagino así está en el registro de la iglesia.
Que tengo que hacer? Con quien puedo hablar para que esto se modifique correctamente? Muchas gracias
-
russellhltn
- Community Administrator
Re: En mi perfil (registro de la iglesia) aparece el nombre de mi papá pero no es el correcto
You need to talk with your ward clerk or ward membership clerk.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.
So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.
So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.
-
sbradshaw
- Community Moderators
Re: En mi perfil (registro de la iglesia) aparece el nombre de mi papá pero no es el correcto
What you see on your FamilySearch tree isn't necessarily the same as the information on membership records. You should be able to edit anything you see on FamilySearch to add correct family information.
Samuel Bradshaw • If you desire to serve God, you are called to the work.
-
russellhltn
- Community Administrator
Ok, we need some clarification. Are you looking in FamilySerach? or something from your church membership?
You can edit most anything in FamilySearch, but changes in membership needs to go though the ward clerk.
You can edit most anything in FamilySearch, but changes in membership needs to go though the ward clerk.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.